Il Frantoio

Pe un deal care domina valea Spoleto, Familia Monini detine o plantatie de maslini, cu o ferma de ulei numit Il Fantoio del Poggiolo. Astazi vechea ferma Il Fantoio del Poggiolo este un centru multifunctional pentru dezvoltarea studiului uleiului de masline extravirgin: bazat pe o cercetare de laborator a calitatii superioare a uleiului de masline extravirgin si valorizarea acestuia.

 
 

Proiectul a luat fiinta in 2001 cu scopul de a crea o realitate de excelenta capabila sa apere originea produselor prin analizarea, studierea si pastrarea sub control a tuturor parametrilor procesului de productie: de la selectarea metodelor de cultivare, de verificare si reglare pana la colectare , prelucrare si stoarcere.

 

Reprezinta o munca constanta, atenta si pasionanta de a obtine un produs excelent, lucru ce a caracterizat constant compania Monini. Dar Fantoio del Poggiolo are, de asemenea, scopul de a "de a dezvolta cultura" uleiului de masline extravirgin lansand o constientizare majora, cunoastere si educare senzoriala.

 
 

 

 

Il Fantoio del Poggiolo gazduieste:

 

- Reuniuni si conferinte dedicate culturii uleiului de masline extravirgin si impartasirea celor mai bune practici pentru cultura si prelucrarea acestuia.

- Momentele de studiu si schimb cultural, cu Chef de renume international din diferite tari.

- Seminarii, workshop-uri , degustari si cursuri de gatit pentru entuziasti si gurmanzi care doresc sa descopere secretele uleiului de masline extravirgin.

 

Monini azi

 

In era internetului si a tehnologiei in continua si rapida dezvoltare, Familia Monini lucreaza cu pasiune si competenta pentru a va aduce produse de cea mai buna calitate intr-o varietate de arome autentice si neschimbate in timp.

 

 

Incarca alt cod de control
  • Pentru a trimite un mesaj va rugam sa completati formularul alaturat cu date corecte.
    Va multumim.