Laboratorul de testare a calitatii

 

Cultivarea 

 

Fiecaresoisauvarietatedemasline, caLeccino, Moraiolo, Frantoio, are propriile sale caracteristici: datorate climei, terenului sau anotimpului, aşa încât în fiecare an producţia unui singur soi de măsline poate varia în ceea ce priveşte randamentul calităţii, gustul intens sau înţepător.

 

Pentru a avea echilibru în aroma uleiului Extravergine, pentru a ajunge la acea complexitate care dă un gust nobil, este nevoie ca, din când în când, să fie alese cu mare grijă soiurile corespunzătoare. Amestecul ideal se obţine numai dintr-o reţetă care îmbină cunoaşterea cu cele mai bune producţii de ulei din acel an.

 
 
 

Prelucrarea 

 

Pentru a obţine calitate nu sunt suficiente nişte măsline bune  - este necesară întotdeauna pasiunea şi continua cercetare.

La Frantoio del Poggiolo avem de-a face cu super producţie de nişă şi pentru a face acest lucru, în plus faţă de produsul original, este foarte importantă şi utilizarea procedurilor corecte: modalităţile şi momentul recoltării, durata, formele şi locurile de depozitare au efect direct asupra gustului produsului finit.

 

În plus, în timpul prelucrării, în funcție de tipuldemăsline, de soi și de evoluţia climatică a anotimpului, se intervine în diverse moduri asupra cantităţii de apă, asupra duratei de prelucrare.

Totuşi, este esenţial să dispui de un echipament bun pentru presare,iar presa de la Poggiolo este una de calitate superioară, cel mai bun echipament de pe piaţă.

 

 

Incarca alt cod de control
  • Pentru a trimite un mesaj va rugam sa completati formularul alaturat cu date corecte.
    Va multumim.