Monini pe iPhone

Afla mai multe despre uleiul de masline din aplicatia Monini pentru iPhone si iPod Touch.

Descopera secretele si traditia uleiului de masline extravirgin: Monini iti da sfaturi valoroase din lumea rafinata a acestui produs. De la retete traditionale in care creativitatea culorii este la ordinea de zi- am strans pentru tine toate minunatele beneficii ale uleiului de masline- intr-o singura aplicatie. Aplicatia te lasa sa impartasesti pasiunea ta pentru traditia si cultura uleiului de masline extravirgin cu adevaratii entuziasti din domeniu!

> DESCARCA AICI

Retete - La masa cu Monini

Ghid de degustare

Fiecare aroma are propria reteta secreta: descopera gustul perfect al combinatiilor dintre ulei si preparatele delicioase. Retetele disponibile in aplicatie sunt tot timpul updatate, create special de bucatarii sefi Monini. Poti completa o lista de cumparaturi folosind lista de uleiuri Monini: de la cele clasice la cele mai noi produse apetisante.

 

Vei descoperi tehnicile corecte de degustare a uleiului de masline, observand indeapropape profilul senzorial al uleiurilor despre care vrei sa aflii cat mai mult. Completeaza formularul de evaluare si poti deveni sommelier de ulei comparand experienta ta de degustare cu membrii oficiali ai familiei Monini.

 

Creaolio

Trovaolio - gaseste produse

Cate nuante poate avea un ulei? Mediteaza, priveste si descopera culorile sale aurii, calde si luminoase. Creaza propria opera de arta pe o felie de paine prajita aburinda

 

Am pastrat cu strictete legatura intre ulei si originea plantatiilor de maslini: in aceasta aplicatie vei descoperii o functie care iti va permite sa calatoresti pe harta pentru a lua parte la evenimente si a vizita locuri cu traditie in extractia uleiului de masline. vei afla care sunt cele mai bune uleiuri de masline si punctele de vanzare din Italia.

 

Incarca alt cod de control
  • Pentru a trimite un mesaj va rugam sa completati formularul alaturat cu date corecte.
    Va multumim.