Bios

Caracteristici

Ulei de măsline extravirgin 100% italian este extrem de apreciat, un produs Monini realizat cu mare grijă și pasiune. De la terenuri cu culturi, sistemele de colectare la moara si presa, tot ceea ce se întâmplă este în conformitate cu principiile agriculturii ecologice si de calitate excelenta. BIOS-ul este garantat ecologic de la început până la sfârșit, de la prima până la ultima picătură în presa de ulei de măsline. Este certificat de ICEA (Institutul de Certificare Etică și de Mediu).

Sugestii de utilizare

Ideal pentru un dressing, pește, carne de pasăre și legume.

RETETE
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
De un complex de factori care pe tot parcursul, de la alegerea măslinelor la momentul potrivit de coacere, de la tipul de extracţie până la...
Citeste tot
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cu siguranţă un preţ foarte scăzut ar trebui să alarmeze consumatorul vigilent. Un ulei de calitate este caracterizat de gustul intens al măslinei,...
Citeste tot
Ce înseamnă „presat la rece”?
Ce înseamnă „presat la rece”?
Expresiile „extras la rece”, „presat la rece” şi alte expresii similare, garantează că pe parcursul procesului de extracţie temperatura nu...
Citeste tot
Stiati ca?