Otet Balsamic di Modena Riserva

Caracteristici

Otetul balsamic de Modena IGP are caracteristici extraordinare: densitate si aroma. Acesta este catifelat pe cerul gurii, iar dulceata si consistenta sa il fac sa devina „personajul principal” pentru orice preparat, de la salatele de legume, la carne, fructe sau desert.

 

O reteta pentru tine ...

Smochine caramelizate cu otet balsamic

Se spala smochinele, se usuca si se taie in felii mari. intr-o cratita, se topeste untul cu zaharul brun, se adauga otet si se fierbe cateva minute, pana cand se schimba consistenta sosului si devine mai gros si cremos. Introduceti smochinele cu partea taiatain sosul obtinul si se lasa sa se aromatizeze. Se serveste in  boluri langa care se adauga  o lingura de inghetata de vanilie si cateva figurine/arabescuri de caramel. Serviti imediat!
 

 

Otet Balsamic di Modena Riserva
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
De un complex de factori care pe tot parcursul, de la alegerea măslinelor la momentul potrivit de coacere, de la tipul de extracţie până la...
Citeste tot
Ce înseamnă „presat la rece”?
Ce înseamnă „presat la rece”?
Expresiile „extras la rece”, „presat la rece” şi alte expresii similare, garantează că pe parcursul procesului de extracţie temperatura nu...
Citeste tot
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cu siguranţă un preţ foarte scăzut ar trebui să alarmeze consumatorul vigilent. Un ulei de calitate este caracterizat de gustul intens al măslinei,...
Citeste tot
Stiati ca?