Salsa vinete

Caracteristici

Un sos cremos si delicios pentru a fi savuratsimplu, pe paine prajita sau ca un "ingredient secret" intr-un sos de paste excelent. Sau gatiti un simplu risotto alb, iar la sfarsit  adaugati  salsa de vinete: rezultatul va fi uimitor.
 

Ingrediente si informatii nutritionale

Ingrediente:
legume in proportii variabile (vinete, anghinare, ceapa, morcovi, ardei) (58.27%), apa, ulei de masline extravirgin de ulei (8,16%), ulei de floarea soarelui, pasta de tomate, rosii uscate (rosii , sare), usturoi, sare, zahar, plante aromatizate, ardei, ardei rosu.
 
Valorile nutritionale per 100 g:
• Valoare energetica 199 kcal (231 kJ)
• Proteine 1,4 g
• Carbohidrati 6,4 g
• Grasimi 18,7 g
 

 

Salsa vinete
Ce înseamnă „presat la rece”?
Ce înseamnă „presat la rece”?
Expresiile „extras la rece”, „presat la rece” şi alte expresii similare, garantează că pe parcursul procesului de extracţie temperatura nu...
Citeste tot
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
De un complex de factori care pe tot parcursul, de la alegerea măslinelor la momentul potrivit de coacere, de la tipul de extracţie până la...
Citeste tot
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cu siguranţă un preţ foarte scăzut ar trebui să alarmeze consumatorul vigilent. Un ulei de calitate este caracterizat de gustul intens al măslinei,...
Citeste tot
Stiati ca?