Festa Monini: Colori, suoni e sapori dell'Umbria

Salata de portocale rosii

Usor 20min
Salata de portocale rosii
Ingrediente
Pentru 4 persoane

- hamsii sarate

-  4 portocale rosii de sicilia

- 1 ceapa

- ulei de masline extra virgin

- piper

- 1 legatura de patrunjel tocat

Mod de preparare :

1. Cu un cutit ascutit decojiti portocalele, eliminand de pe fiecare felie pielita protectoare astfel incat sa ramana doar pulpa. Asezati fiecare felie de portocala pe o farfurie, in forma de evantai.

2. Taiati ceapa subtire formand inele fine si asezati-le pe feliile de portocale.

3. Presarati patrungelul tocat, sare, piper si ulei de masline etravirgin.  Lasati salata sa se odihneasca timp de 10 minute inainte de servire.

 

Sfat :

Pentru realizarea acestui preparat va recomandam Uleiul de Masline Extravirgin Monini D.O.P Val di Mazara.

D.O.P. Val di Mazara D.O.P. Val di Mazara Vezi pagina produs