Festa Monini: Colori, suoni e sapori dell'Umbria

Andive gratinate cu cascaval si migdale

Usor 20min
Andive gratinate cu cascaval si migdale
Ingrediente
Pentru 4 persoane
- andive (4 bucati)
- branza pecorino rasa (100 g)
- 60 g migdale maruntite
- 20 g pesmet
- ulei de masline extra virgin
- otet balsamic Monini Glassa
- usturoi
- sare
- piper

Mod de preparare:

1. Tocati mult patrunjel si un catel de usturoi.
2. Puneti toate ingredientele intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei de masline si un cub de unt.
3. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul va capata o culoare aurie, insa aveti grija sa nu il ardeti. Dati focul mai tare si adaugati pesmetul si prajiti putin.
4. Adaugati o lingura de otet balsamic Monini Glassa, sare, piper si o lingurita de zahar.
5. Lasati preparatul inca putin pe foc si la sfarsit stropiti-l cu putin ulei de masline.
 

Sfat:

Pentru acest preparat va recomandam utilizarea Otetului balsamic Monini Glassa.