Otet Balsamic di Modena Spray

Caracteristici

Otetul balsamic de Modena spray este nu numai un otet foarte aromat si invechit in butoi, este, de asemenea, o modalitate inovatoare de a aroma de orice fel de mancare. Un puf de otet balsamic inainte de servirea oricarui preparat este metoda de servire a unui bucatar profesionist, convenabila si rapida, perfecta pentru de a distribui uniform gustul si aroma. Este suficienta o singura pulverizare  pentru a spori aroma unei fripturi suculente,  a legumelor  sote, sau a salatelor.
 

O reteta pentru tine ...

Salata cu capsuni
Rucola, salata verde, capsuni taiate in felii, un  castravete mic feliat, un mar taiat in cuburi mici. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se condimenteaza cu sare, un ulei de masline extra virgin excelent si delicat ca Bios Monini si se asezoneaza in final cu un puf de otet balsamic.
Otet Balsamic di Modena Spray
Ce înseamnă „presat la rece”?
Ce înseamnă „presat la rece”?
Expresiile „extras la rece”, „presat la rece” şi alte expresii similare, garantează că pe parcursul procesului de extracţie temperatura nu...
Citeste tot
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cu siguranţă un preţ foarte scăzut ar trebui să alarmeze consumatorul vigilent. Un ulei de calitate este caracterizat de gustul intens al măslinei,...
Citeste tot
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
De un complex de factori care pe tot parcursul, de la alegerea măslinelor la momentul potrivit de coacere, de la tipul de extracţie până la...
Citeste tot
Stiati ca?