Casa de oaspeti

Un echilibru elegant intre noutate si traditie. Materiale naturale, respectul pentru mediu si natura, eleganta si armonia volumelor, cautarea de solutii inovatoare. Vechi si noi, combinate cu gust si masura: aceasta este caracteristica ce distinge Frantoio (Moara) de Poggiolo (Balconul).

 

Balconul este situat la jumatatea distantei sus pe deal, inconjurat de maslini si are aspectul unei case traditionale, dar este mult mai mult: pe de parte, o unitate agricola, dotata cu facilitati moderne; pe de alta, spatii rezidentiale elegante capabile sa gazduiasca participantii la seminarii si congrese.

 
 

Structura

 

La parter, concasor de strivire, un pridvor pentru descarcarea maslinelor si cateva spatii pentru uz agricol. La primul etaj, zona rezidentiala.

 

Tavane cu grinzi de lemn, podele de teracota si pereti varuiti in alb. Fier pentru frumoasele balustrade Art Nouveau, sticla pentru lampadarele de designer din camera de zi. Materiale de baza care imbunatatesc structura, dar care, in acelasi timp,ofera caldura si creeazao atmosfera curata, rafinata, intotdeauna complet naturala.

 

 

Mediul

 

De la intrarea in lounge-ul confortabil se ajunge la o mica biblioteca din lemn dotata cu litera turavastain domeniul culturii maslinilor si tehnicilor de productie.

 

Dupa aceea, de-a lungul coridorului luminos se ajunge in bucataria mare si moderna care se deschide ca o scena mare in camera de zi unde bucatarul reuseste sa creeze cele mai gustoase combinatii cu produse de la Moara.

 

Casa de oaspetidispune de sapte dormitoare, toate mobilate cu gust si cu bai elegante. Dintre acestea, patru sunt duble, una este tripla, una este cvadrupla si una este single.

 
 
 
Incarca alt cod de control
  • Pentru a trimite un mesaj va rugam sa completati formularul alaturat cu date corecte.
    Va multumim.