Calitate Monini

Viziunea noastra

 

Viziunea noastră e simplă: fiecare produs Monini trebuie să fie de calitate, fără excepţie. Numai aşa putem satisface cerinţele consumatorului şi putem fi credibili în diseminarea informaţiilor cu privire la uleiul de masline extravirgin de calitate.


 

Produse de calitate pentru consumatori mulţumiţi 

 

În aromă se află secretul calităţii uleiului de măsline extravirgin. Acesta este un lucru pe care îl ştim dintotdeauna şi în fiecare zi, după testele de laborator, Zefferino Monini şi colaboratorii săi de încredere, gustă uleiul pentru a le alege pe acelea care vor deveni Extra Vergine Monini ţinându-şi promisiunea oferirii aceleiaşi arome plăcute şi proaspete în timp.

 

Modelul nostru organizaţional 
 

Grupul Monini s-a implicat întotdeauna în aplicarea şi respectare cu rigurozitate a principiilor cu privire la dezvoltarea activităţilor sale, distingându-se prin seriozitate, încredere şi profesionalism. Pentru a oficializa valorile fundamentale ale Grupului Monini,a fost stabilit actualul Cod Etic, un instrument de etică corporatistă, cu scopul de a disemina principiile și standardele comportamentale care stau la baza activităţii Grupului
 

        

Pentru întrebări sau alte clarificări, ne puteţi scrie la adresa legge231@monini.com.

 

Certificările noastre 


Sistemul de calitate certificată se referă la faptul că am stabilit reguli, standarde calitative pentru produsele noastre, am adoptat normele internaţionale pentru controlul departamentului de producţie (gestiunea documentelor, achiziţii, procesul de producţie, vânzări, personal, asistenţa oferită clienţilor, logistică, verificări), aşadar, totul cuprins într-un sistem calitativ (manuale, proceduri, module de înregistrare) ce reprezintă „Documentul” care se află la dispoziţia organismelor de certificare (cele care au verificat conformitatea sistemului nostru pe baza cerinţelor şi aplicării efective a acestora) şi la dispoziţia tuturor clienţilor noştri în etapa de audit (inspecţii).

 

 

SITO   TIPO E LIVELLO DELLA CERTIFICAZIONE   ENTE CERTIFICATORE   1° ANNO DI RILASCIO
Unità produttiva,
frantoio e azienda
agricola
  ISO 9001:2008: norma per la gestione dei Sistemi di qualità       1999
Unità produttiva   British Retail Consortium: sicurezza igienico-sanitaria dei
prodotti agroalimentari di marca privata
      2004
Unità produttiva   International Food Standard: sicurezza igienico-sanitaria dei
prodotti agroalimentari di marca privata
    2006
Unità produttiva,
frantoio e azienda
agricola
  UNI 10854 :1999: Progettazione e realizzazione sistema
autocontrollo basato sul metodo HACCP
      2007
 Unità produttiva   ISO 22000:2008: Sistemi di gestione per la sicurezza  alimentare       2010
Unità produttiva,
frantoio e azienda
agricola
  OHSAS 18001:2007: certificazione dei sistemi di gestione della
Salute e Sicurezza
      2009
Unità produttiva
e frantoio
  BIO: Produzione e confezionamento prodotti biologici       2001
Unità produttiva
e frantoio
  DOP: Produzione e confezionamento DOP Umbria     1998
Unità produttiva    ORTHODOX UNION: Certificazione Kosher   Rabbi Menachem Geank – CEO   1992
Unità produttiva    EPD: Monini Olio Extra Vergine di Oliva "Classico", "GranFruttato", "Poggiolo", "Delicato" - Dichiarazione Ambientale di Prodotto   Environdec   2012

 

Incarca alt cod de control
  • Pentru a trimite un mesaj va rugam sa completati formularul alaturat cu date corecte.
    Va multumim.